Til Philly cheese steak sandwich starter du med, at komme de tynde skiver kød, steaks i en skål.
Bland bøfferne godt med salt, friskkværnet peber, paprika, chili, løgpulver, hvidløgspulver, timian og merian. Vend det rundt med hænderne, så det er godt blandet.
Gør peberfrugter og løg klare.
Læg de flækkede, delte brød på en bageplade (både de underste og de nederste dele af brødet, med skærefladen opad) - så de er klar.
Tænd for ovnen på 225 grader varmluft.
Varm en pande godt op og kom olie på.
Kom kødet på og lad det brune, vend det og brun på den anden side. Steg i alt i 2-3 minutter. Tag det af panden.
Skru lidt ned og kom løg på, lad det stege til det bliver blødt og tilsæt så sukkeret. Når det begynder at blive gyldent, tilsættes peberfrugt, som steger med i nogle minutter.
Fordel halvdelen af kødet på underdelen af brødet, derefter løgblanding, så det sidste kød og slut af med lidt mere af løgblandingen.
Læg tynde skiver af emmentaler ovenpå og sæt pladen ind i den øverste del af ovnen.
Giv det ca. 4-5 minutter, til osten er smeltet og brødet blevet let ristet.
Tag ud og læg overdelen af brødet ovenpå.
Næringsindhold
Philly cheese steak sandwich
Mængde pr. portion
Kalorier
941
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
126
mg
42
%
Natrium
2442
mg
106
%
Kalium
745
mg
21
%
Kulhydrater
118
g
39
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
62
g
124
%
Vitamin A
3073
IU
61
%
Vitamin C
112
mg
136
%
Calcium
337
mg
34
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.