Til kokostoppe starter du med, at riste kokosmel lidt i ovnen. Men PAS PÅ!!! det bliver hurtigt (for) brunt.
Pisk smeltet smør og sukker godt sammen. Rør kokosmelet i og lad dejen afkøle i 5 minutter (IKKE mere) i køleskab.
Tilsæt æg og reven appelsinskal. Hvis massen ser lidt for våd ud (så toppe ikke kan formes) så tilsæt lidt mere kokosmel, men kun lige til massen bliver tilpas.
Form kokostoppe (jeg satte dem på med en dessertske og formede så toppene bagefter med fingrene) og sæt dem på bageplade.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme i 9-10 minutter
Køl kokostoppene af på bagerist, og dyp dem så i smeltet chokolade.
Næringsindhold
Verdens bedste kokostoppe med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
106
% Daglig værdi*
Fedt
6
g
9
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
16
mg
5
%
Natrium
41
mg
2
%
Kalium
52
mg
1
%
Kulhydrater
11
g
4
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
122
IU
2
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
8
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.