Til laksefrikadeller starter du med at klargøre laksen. Fjern skindet og tjek at der ikke er ben i.
Derefter hakkes laksekødet med en skarp kniv, og gør det så fint som muligt. men det gør ikke noget, at der er nogle lidt mere grove stykker i din laksefars.
Kom det i en skål sammen med alle de andre ingredienser og rør det igennem, så det hele er fordelt.
Kom en blanding af lidt olivenolie og lidt smør på en pande, og lad smørret bruse af.
Form laksefarsen som til almindelige frikadeller (4 stk.) og lad den stege i ca. 5 minutter på hver side - de skal kun lige være gennemstegte, eller bliver laksekødet ret tørt og kedeligt!! De får en smuk overflade.
Næringsindhold
Laksefrikadeller med grønsagsbiks
Mængde pr. portion
Kalorier
197
% Daglig værdi*
Fedt
8
g
12
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
3
g
Kolesterol
69
mg
23
%
Natrium
1330
mg
58
%
Kalium
705
mg
20
%
Kulhydrater
5
g
2
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
579
IU
12
%
Vitamin C
20
mg
24
%
Calcium
41
mg
4
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.