Fyldt mørbrad laver du ved at afpudse en svinemørbrad for sølvsene og fedt. Flæk derefter mørbraden på langs med en skarp kniv.
Læg en frysepose over, og bank kødet let ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
Fordel mozzarella sammen med friske blade basilikum. Brug gerne de små mozzarellakugler, men en almindelig mozzarella i mindre stykker kan også anvendes.
Luk mørbraden sammen, og vikl skiver af bacon omkring. Bind også den fyldte svinemørbrad med bomuldssnor.
Brun den hurtigt hele vejen rundt i olie på en varm pande, og læg den derefter i et ovnfast fad.
Steges i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 18 minutter.
Næringsindhold
Fyldt mørbrad med mozzarella
Mængde pr. portion
Kalorier
406
% Daglig værdi*
Fedt
24
g
37
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
148
mg
49
%
Natrium
1103
mg
48
%
Kalium
690
mg
20
%
Kulhydrater
1
g
0
%
Kostfibre
0.01
g
0
%
Sukker
0.4
g
0
%
Protein
44
g
88
%
Vitamin A
291
IU
6
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
200
mg
20
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.