Smelt tre spiseskefulde smør på en middelvarm pande, og kom. løg og champignon på, når smørret er brust af. Champignon kan sagtens udelades, men giver god smag.
Steges ca. 10 minutter under omrøring af og til, og efter fem minutter tilsættes balsamico og sukker, hvorefter løgene karamelliserer færdige på panden. Tages til side.
Imens har du formet fire gode hakkebøffer af oksekødet, og hakket dem på begge sider med en kniv. Derfor hedder de hakkebøffer.
Steges i lidt smør i ca. 6 minutter på hver side. En hakkebøf skal ikke steges for længe, så den bliver tør, men den er klar ved en kernetemperatur på 63 grader. Tages til side.
Kom kalvefond på panden og lad det koge op. Jævnes med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Smages til.
Næringsindhold
Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
Mængde pr. portion
Kalorier
821
% Daglig værdi*
Fedt
52
g
80
%
Mættet fedt
23
g
144
%
Transfedt
3
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
21
g
Kolesterol
172
mg
57
%
Natrium
1194
mg
52
%
Kalium
1591
mg
45
%
Kulhydrater
47
g
16
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
41
g
82
%
Vitamin A
355
IU
7
%
Vitamin C
44
mg
53
%
Calcium
89
mg
9
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.