400gkyllinginderfilet eller brystfilet, skæret i mindre stykker/skiver
250gchampignon
200gspinat
3fedhvidløgknust og finthakket
1løgi halve ringe
salt og friskkværnet peber
2spsk.olietil stegning
300gpastakogt som anvist
0,5litermornay sauce
1dåsehakkede tomaterafdryppede
75gostrevet
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits kyllingekød i lidt olie til de begynder at blive brune, tilsæt løg og lad dem svitse med til de også bliver gyldne. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tag det af panden og tilsæt så champignon, lad det brune og lad væden koge næsten helt ind.
Tilsæt hvidløgsfed der først er knust med bagsiden af en kniv og så finthakket, de skal ikke tage farve!!
Når det begynder at dufte af hvidløg så tilsæt spinaten, krydr med salt og friskkværnet peber og lad den falde sammen.
Smør et ovnfast fad og hæld så spinatblandingen i bunden (UDEN væden), kom kylling og løg ovenpå, så kogt pasta og til sidst Mornay sauce blandet med de hakkede, afdryppede tomater.
Drys det lækre pastafad med revet ost og sæt i ovn ved 200 grader over- og undervarme til osten er gylden, hvilket er ca. 10 minutter.
Næringsindhold
Pastafad med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
807
% Daglig værdi*
Fedt
45
g
69
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
121
mg
40
%
Natrium
984
mg
43
%
Kalium
1156
mg
33
%
Kulhydrater
73
g
24
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
5799
IU
116
%
Vitamin C
30
mg
36
%
Calcium
380
mg
38
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.