Den afpudsede svinemørbrad skæres ud i bøffer og kommes i en frysepose, marinaden hældes i posen og den lukkes godt til.
Masser marinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 4 timer, eller natten over.
Tages op af marinaden og duppes lidt tørre.
Marineret svinemørbrad steges på (grill)pande eller alm. pande ca. 4-5 minutter på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber, til kødet er netop gennemstegt.
Næringsindhold
Marineret svinemørbrad
Mængde pr. portion
Kalorier
372
% Daglig værdi*
Fedt
22
g
34
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
98
mg
33
%
Natrium
843
mg
37
%
Kalium
669
mg
19
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
172
IU
3
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
27
mg
3
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.