Bland mayonnaise, sennep, salt, friskkværnet peber og sukker sammen.
Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
Smag til, den skal være sur/sød og stærk (af sennep). Den skal måske være lidt mere syrlig end du tror, fordi både kål og gulerødder er forholdsvis søde og har brug for noget syre. Så får du den perfekte coleslaw.
Vend dressingen i din coleslaw idt efter lidt, brug endelig ikke for meget dressing. Det skal være sådan at det lægger som om grønsagerne i et meget tyndt lag, men det skal ikke svømme i det.
Sæt din kålslaw på køl og lad det stå i mindst 4 timer og trække, vend rundt i det af og til.
Næringsindhold
Coleslaw
Mængde pr. portion
Kalorier
313
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
9
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
3
mg
1
%
Natrium
727
mg
32
%
Kalium
492
mg
14
%
Kulhydrater
23
g
8
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
16
g
18
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
9238
IU
185
%
Vitamin C
76
mg
92
%
Calcium
87
mg
9
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.