2tsk.grønne peberkornsyltede peberkorn (Madagaskar peber), let knuste
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Smelt smør i en gryde og svits kalkunkødet af to gange, så det tager farve. Krydr hvert hold med salt og peber.
Kom alt kødet tilbage i gryden, tilsæt timian, peberkorn der er let knuste med en kniv og vandet sammen med en smuldret bouillonterning.
Læg låg på og lad din kalkungryde simre i 10 minutter.
Hvis der bruges creme fraiche under 38% så tag lidt af den varme væske fra og pisk det sammen med creme fraichen inden det puttes tilbage i gryden, så skiller det ikke så nemt.
Kalkungryden smages til. Kom også gerne lidt sovsekulør i.
Næringsindhold
Kalkungryde med grønne peberkorn
Mængde pr. portion
Kalorier
232
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.1
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
86
mg
29
%
Natrium
762
mg
33
%
Kalium
5
mg
0
%
Kulhydrater
2
g
1
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
111
IU
2
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
5
mg
1
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.