Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Caprese salat med tomat og mozzarella
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Italiensk
Forb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
tomater
store og aromatiske, skåret i skiver
▢
250
g
mozzarella
skåret i skiver
▢
basilikum
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
1
spsk.
balsamico
▢
flagesalt
og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Sådan laver du caprese salat: De store og modne tomater skæres i skiver.
Ligeledes med mozzarella, der også skæres i passende skiver.
Anret tomater, mozzarella og basilikum dekorativt i et lavt fad.
Dryp med en god olivenolie, lidt balsamico og krydr med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Caprese salat med tomat og mozzarella
Mængde pr. portion
Kalorier
286
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
49
mg
16
%
Natrium
983
mg
43
%
Kalium
485
mg
14
%
Kulhydrater
9
g
3
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
15
g
30
%
Vitamin A
1965
IU
39
%
Vitamin C
25
mg
30
%
Calcium
336
mg
34
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]