Pisk olivenolie med citronsaft, flydende honning og karry. Rør creme fraiche i og smag til med salt og friskkværnet peber. Stil på køl til du skal bruge din karrydressing.
Kom salatbladene i en lavt fad sammen med basilikum og rødløg, vend godt rundt.
Kog de små kartofler til de er netop møre, hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Halver dem evt. og vend dem med salaten.
Steg baconskiverne på en tør pande, til de er gyldne og sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Krydr kylling med salt og friskkværnet peber.
Varm olie op på en pande og steg kyllingestykkerne til de er netop gennemstegte, ca. 5 minutter på hver side.
Skær dem i skiver og vend i salaten. Drys til sidst med bacon brækket i mindre stykker over din kartoffelsalat med kylling.
Næringsindhold
Kartoffelsalat med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
585
% Daglig værdi*
Fedt
40
g
62
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
7
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
96
mg
32
%
Natrium
1492
mg
65
%
Kalium
775
mg
22
%
Kulhydrater
30
g
10
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
487
IU
10
%
Vitamin C
34
mg
41
%
Calcium
46
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.