Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Rissalat med urter og parmesan
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
3
dl
ris
evt. en blanding med vilde ris
▢
1
håndfuld
mynte
blade - finthakket
▢
1
håndfuld
basilikum
blade - finthakket
▢
1
lille
rødløg
finthakket
▢
1
rød peberfrugt
finthakket
▢
½
squash
flækket på langs og udkernet med en teske, skåret i små tern
▢
100
g
parmesan
høvlet i spåner med f. eks. en kartoffelskræller
Dressing til rissalat
▢
1
spsk.
dijonsennep
▢
1
spsk.
honning
▢
2
spsk.
balsamico
▢
1
dl
olivenolie
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tilbered ris efter anvisning på emballagen, skyl dem over med koldt vand, men de skal stadig være lune. Lad dem dryppe af.
Bland rød peberfrugt, squash, løg, basilikum og mynte i en skål.
Vend de stadig lidt lune, afdryppede ris i (hvis de er lune, suger de mere af smagen fra dressingen).
Pisk ingredienser til dressingen sammen - eller hæld ingredienserne i et lille glas med låg og ryst det sammen.
Hæld dressingen over din rissalat og vend det hele godt rundt.
Høvl parmesanen, bræk det i lidt mindre stykker, vend det i og så er det klar til servering.
Næringsindhold
Rissalat med urter og parmesan
Mængde pr. portion
Kalorier
588
% Daglig værdi*
Fedt
32
g
49
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
7
g
Enkelumættet fedt
18
g
Kolesterol
17
mg
6
%
Natrium
1034
mg
45
%
Kalium
533
mg
15
%
Kulhydrater
62
g
21
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
11119
IU
222
%
Vitamin C
60
mg
73
%
Calcium
370
mg
37
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]