Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
Bland kakao- og lakridspulver sammen.
Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.
Næringsindhold
Ristede mandler med lakrids og chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
45
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
2
mg
1
%
Natrium
7
mg
0
%
Kalium
586
mg
17
%
Kulhydrater
32
g
11
%
Kostfibre
11
g
46
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
10
g
20
%
Vitamin A
19
IU
0
%
Calcium
107
mg
11
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.