Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Grønlangkål
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
450
g
grønkål
fra frost
▢
2,5
dl
fløde
evt. madlavningsfløde
▢
Lidt
kogevand
fra hamburgerryg
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
mellemstore
kartofler
kogte og mosede
▢
1
spsk.
smør
▢
1
tsk.
sukker
måske lidt mere
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Smør smeltes i en gryde og den frosne grønkål tøes langsom op i det, ved lav varme og under låg. Rør i det af og til.
Kom de mosede kartofler i sammen med lidt fløde og evt, lidt kogevand fra en hamburgerryg. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Varm det godt igennem og smag din grønlangkål til med sukket og evt. mere fløde, salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Grønlangkål
Mængde pr. portion
Kalorier
363
% Daglig værdi*
Fedt
27
g
42
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
78
mg
26
%
Natrium
687
mg
30
%
Kalium
900
mg
26
%
Kulhydrater
26
g
9
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
12247
IU
245
%
Vitamin C
126
mg
153
%
Calcium
341
mg
34
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]