salt og friskkværnet pebergerne en krydderurtesalt
2spsk.olivenolie
2forårsløgfintsnittet
4håndfuldesalatblandet, godt skyllede og slynget tør
200gtomateri forskellige farver, skåret i både/grove tern
2spsk.oreganofriske oreganoblade
4tortillas
1squashskåret i skrå skiver, ca. 1½ cm. tykke
2½dlcreme fraiche9%
1fedhvidløgpresset
½tsk.røget paprika
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland det hakkede oksekød godt sammen med sennep, salt, friskkværnet peber og æg, så det bliver til en smidig fars.
Del i 4, form til pizzabøffer og pensl dem med lidt olivenolie.
Steg dem på en pande eller en varm grill udenfor, til de er som ønsket.
Pensl squash skiverne med lidt olivenolie, krydr dem med salt og friskkværnet peber og pandesteg ellergrill dem til de får grillmærker, men så de stadig har bid.
Bland creme fraiche med hvidløg, røget paprika, salt og friskkværnet peber.
Bland de friske oreganoblade med tomaterne.
Lun tortillas og læg dem på hver sin tallerken.
Smør lidt af dressingen ud på hver og fordel salat og grillede skiver af squash.
Læg en pizzabøf på hver, fordel forårsløg og tomater med oregano ovenpå. Kom en lille klar dressing ovenpå hver og server dine pizzabøffer.
Næringsindhold
Pizzabøffer med friske tomater og urter
Mængde pr. portion
Kalorier
702
% Daglig værdi*
Fedt
45
g
69
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
130
mg
43
%
Natrium
1028
mg
45
%
Kalium
1304
mg
37
%
Kulhydrater
46
g
15
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
21105
IU
422
%
Vitamin C
57
mg
69
%
Calcium
223
mg
22
%
Jern
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.