Dejen til spinatpandekager er nemmest at lave i en blender, så find blenderen frem.
Kom mælk, hvedemel, æg, olie, lidt salt og friske spinatblade i blenderen.
Kør det sammen til en jævn pandekagedej, der nu er flot og grøn. Lad den hvile 5 minutter.
Varm en pande op ved middel varme, og lad panden blive helt varm.
Kom lidt olie på. panden, og en passende mængde pandekagedej. Bag spinatpandekagerne i ca. et minut på hver side og læg dem til side efterhånden. Du får ca. 8 spinatpandekager af denne mængde.
Næringsindhold
Spinatpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
194
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
67
mg
22
%
Natrium
341
mg
15
%
Kalium
182
mg
5
%
Kulhydrater
19
g
6
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
1332
IU
27
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
79
mg
8
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.