Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.
Næringsindhold
Beignetdej - nem frituredej med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
212
% Daglig værdi*
Fedt
1
g
2
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
0.04
g
Natrium
319
mg
14
%
Kalium
92
mg
3
%
Kulhydrater
40
g
13
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
0.2
g
0
%
Protein
7
g
14
%
Calcium
11
mg
1
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.