Bland hvedemel, sukker, kakaopulver, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt æg, vand og olie, rør det hele godt sammen med en (træ)grydeske.
Beklæd et ovnfast fad eller en lille bradepande med bagepapir og fordel dejen i. Her er der anvendt et fad på 23 gange 23 centimeter, men et fad på 25 gange 30 centimeter vil også være fint til nutealle-kagen.
Bland flødeost, vaniljeekstrakt og flormelis godt sammen.
Sæt skålen i microovnen - ved høj effekt - i 10-15 sekunder til det er blødt og nemt at hælde over chokoladedejen.
Fordel det ligeligt over den ubagte kagedej og kom Nutella ovenpå. Sæt en kniv ned i og "swirl" det hele godt rundt, så det bliver blandet.
Sæt din Nutella cheesecake brownies i ovnen og bag 25-30 minutter eller til en tandstikker er næsten ren når den stikkes i kagen og tages ud,. Bagetiden afhænger også af hvor stor en bageform du bruger.
Næringsindhold
Nutella cheesecake brownies
Mængde pr. portion
Kalorier
489
% Daglig værdi*
Fedt
28
g
43
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
37
mg
12
%
Natrium
301
mg
13
%
Kalium
217
mg
6
%
Kulhydrater
59
g
20
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
32
g
36
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
292
IU
6
%
Calcium
43
mg
4
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.