Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Tzatziki
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dip og dressing
Køkken:
Græsk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
agurk
groftrevet
▢
2
tsk.
salt
groft
▢
3-4
spsk.
græsk yoghurt
gerne 10%
▢
1-2
fed
hvidløg
presset (eller efter smag)
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom den groftrevne agurk i en sigte og vend den med groft salt.
Lad aurken stå og trække i en halv times tid.
Rør græsk yoghurt med hvidløg. Mængden af hvidløg kan du justere efter din smag.
Pres så meget væde som muligt ud af den revne agurk, inden den vendes i yoghurten.
Smag din tzatziki til og lad den gerne stå i ½-1 time, inden servering.
Næringsindhold
Tzatziki
Mængde pr. portion
Kalorier
19
% Daglig værdi*
Fedt
1
g
2
%
Mættet fedt
0.4
g
3
%
Flerumættet fedt
0.02
g
Enkelumættet fedt
0.2
g
Kolesterol
3
mg
1
%
Natrium
1173
mg
51
%
Kalium
103
mg
3
%
Kulhydrater
2
g
1
%
Kostfibre
0.4
g
2
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
56
IU
1
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
33
mg
3
%
Jern
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]