Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Stegte kammuslinger
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Forret
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
8
kammuslinger
▢
salt
▢
sukker
▢
rapsolie
til stegning
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Start med lægge de otte kammuslinger på en tallerken.
Drys dem med lidt sukker og salt. Lad kammuslingerne stå og trække i ca. 15 minutter.
Varm en pande op ved en god varme. Panden skal være så stor, at der er plads til alle otte muslinger på den.
Kom lidt rapsolie på, og læg forsigtigt kammuslingerne på panden. De må ikke røre hinanden.
Steg dem nu i 1 minut - men uden at røre dem. De skal have den rigtige stegeskorpe.
Vend kammuslingerne om, og giv dem 30 sekunder på den anden side. Krydres med lidt ekstra salt og tages af panden.
Næringsindhold
Stegte kammuslinger
Mængde pr. portion
Kalorier
67
% Daglig værdi*
Fedt
7
g
11
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
4
g
Kolesterol
0.5
mg
0
%
Natrium
589
mg
26
%
Kalium
4
mg
0
%
Kulhydrater
1
g
0
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
0.2
g
0
%
Vitamin A
0.1
IU
0
%
Calcium
0.5
mg
0
%
Jern
0.01
mg
0
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]