Varm lidt smør og olivenolie op på en pande ved middelvarme.
Kom rødkål på og lad det stege i et par minutter under omrøring, til det falder lidt sammen.
Kom balsamico, sherryeddike, honning, salt og friskkværnet peber ved og lad det simre videre i 10-15 minutter. Stegt rødkål skal dog stadig have lidt bid.
Tilsæt tranebær og valnødder, og smag rødkålen til.
Næringsindhold
Stegt rødkål med valnødder og tranebær
Mængde pr. portion
Kalorier
179
% Daglig værdi*
Fedt
11
g
17
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
15
mg
5
%
Natrium
659
mg
29
%
Kalium
315
mg
9
%
Kulhydrater
20
g
7
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
1347
IU
27
%
Vitamin C
60
mg
73
%
Calcium
62
mg
6
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.