Før fingrene forsigtigt ind under skindet på kyllingelårene og kom hakket hvidløg ind under skindet.
Læg kyllingelårene i et fad og krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld halvdelen af chili-blandingen over og sæt fadet i ovnen i 20 minutter.
Tag dem ud, vend lårene, krydr igen med salt og peber og hæld resten af chili-blandingen over.
Steg dine kyllingelår i ovn videre i endu 20-25 minutter.
Snit forårsløg fint. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og lad dem dryppe godt af. Vend dem med sesam-blandingen, forårsløg og strø nødderne over.
Næringsindhold
Kyllingelår i ovn med sød chili
Mængde pr. portion
Kalorier
857
% Daglig værdi*
Fedt
49
g
75
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
14
g
Enkelumættet fedt
22
g
Kolesterol
133
mg
44
%
Natrium
1586
mg
69
%
Kalium
580
mg
17
%
Kulhydrater
69
g
23
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
20
g
22
%
Protein
34
g
68
%
Vitamin A
282
IU
6
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
51
mg
5
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.