Det hakkede oksekød deles i fire lige store dele, der formes til bøffer. Pres ikke kødet for hårdt sammen.
Steg bøfferne i lidt smør på en varm pande, ca. 2-3 minutter på hver side. Tages til side og krydres med salt og friskkværnet peber.
Rist de fire skiver toastbrød på begge sider på panden. Gør de øvrige ingredienser til din pariser bøf klar.
Læg en skive toastbrød på hver af fire tallerkner, og derpå lægges bøffen. Top med en skive rød peberfrugt, en skive grøn peberfrugt og reven peberrod på hver.
Ved siden af pariserbøffen anrettes et par spiseskefulde hakket løg, pickles, rødbeder i små tern og kapers. Som du kan se på billedet.
Pariserbøf serveres også med en æggeblomme, gerne i en lille skål.
Næringsindhold
Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
Mængde pr. portion
Kalorier
570
% Daglig værdi*
Fedt
39
g
60
%
Mættet fedt
15
g
94
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
309
mg
103
%
Natrium
969
mg
42
%
Kalium
702
mg
20
%
Kulhydrater
22
g
7
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
955
IU
19
%
Vitamin C
37
mg
45
%
Calcium
115
mg
12
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.