Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Æggemuffins med bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra
7
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Morgenmad
Køkken:
Amerikansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
skiver
bacon
▢
4
æg
▢
4
tomater
gerne San Marzano, skåret i skiver
▢
1
spsk.
basilikum
hakket
▢
salt og friskkværnet peber
▢
4
tsk.
mozzarella
revet
▢
1
spsk.
olie
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Smør formen med lidt olie, så dine æggemuffins med bacon nemt slipper igen.
Læg bacon rundt i kanten.
Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum.
Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber.
Drys til sidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved
175
°C
varmluft i
7-10 minutter
, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød.
Næringsindhold
Æggemuffins med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
232
% Daglig værdi*
Fedt
19
g
29
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
186
mg
62
%
Natrium
857
mg
37
%
Kalium
329
mg
9
%
Kulhydrater
4
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
11
g
22
%
Vitamin A
1098
IU
22
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
87
mg
9
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]