Pil yderbladene af dine rosenkål og halver dem. Snit dem meget fint på tværs og kom dem i en skål. Fordel strimlerne med hænderne, hvis de hænger sammen, så de ligge adskilte i små strimler.
Skær æbler i små tern.
Bland fintskåret avocado med lidt citronsaft og kom også dem i skålen.
Bland tørrede tranebær i din rosenkålssalat.
Pisk ingredienserne til dressing sammen og hæld det over, vend det hele godt rundt, så det fordeles ligeligt på alle grønsagerne.
Smag den til med groft salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Rosenkålssalat med æble og avocado
Mængde pr. portion
Kalorier
178
% Daglig værdi*
Fedt
8
g
12
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Natrium
608
mg
26
%
Kalium
517
mg
15
%
Kulhydrater
28
g
9
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
17
g
19
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
812
IU
16
%
Vitamin C
97
mg
118
%
Calcium
50
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.