300gkyllingrest af stegt eller kogt kylling, skåret i mindre stykker
2stænglerbladsellerii tynde skiver
2håndfuldevindruerblå og grønne druer uden sten, halveret
1håndfuldvalnøddergrofthakket
10blademyntefinthakket
2forårsløgfintsnittet
Dressing
3spsk.creme fraiche9%
1spsk.mayonnaiseevt. Hellmanns
salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til din salat med kylling sammen i en skål. Du kan bruge en rest af kogt eller stegt kylling - eller bare stege et par kyllingebrystfileter på panden i ca. 10 minutter.
Rør creme fraiche med mayonnaise og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend det i kyllingesalaten, der skal kun lige være nok til at det binder det sammen.
Næringsindhold
Salat med kylling, druer og valnødder
Mængde pr. portion
Kalorier
403
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
45
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
13
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
57
mg
19
%
Natrium
1318
mg
57
%
Kalium
523
mg
15
%
Kulhydrater
20
g
7
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
18
g
36
%
Vitamin A
598
IU
12
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
66
mg
7
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.