1dlgrøntsagsbouillonevt. vand og knap ½ tsk. Herbamare
1dlfløde
salt og friskkværnet peber
2spsk.olivenolietil stegning
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Hvis der er noget mørk på den røgede laks, så skær det væk og skær laksen i strimler. Så bliver din pasta a la creme med porre og laks bedst.
Varm lidt olie på en pande og sauter løg i 1 minuts tid ved middelvarme, til det bliver lidt blødt.
Tilsæt porre og steg videre til de bliver bløde, men uden at de tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg i 2-3 minutter, rør i det af og til.
Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid. Hæld bouillon, fløde og citronsaft ved og lad det simre i et par minutter.
Læg røget laks i sammen med det meste af dilden og rør rundt.
Lad laksen varme igennem og smag saucen til.
Kog pasta al dente i rigeligt, god saltet vand.
Hæld vandet fra og hæld pastaen sammen med saucen, vend det godt rundt, anret på tallerkner og drys med det sidste dild.
Næringsindhold
Pasta a la creme med porre og laks
Mængde pr. portion
Kalorier
899
% Daglig værdi*
Fedt
37
g
57
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
68
mg
23
%
Natrium
1936
mg
84
%
Kalium
656
mg
19
%
Kulhydrater
113
g
38
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
29
g
58
%
Vitamin A
2303
IU
46
%
Vitamin C
21
mg
25
%
Calcium
133
mg
13
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.