Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Italiensk kalvegryde
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
600
g
kalvebov
eller tykkam af kalv, skåret i strimler
▢
2
spsk.
hvedemel
blandet med salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
olivenolie
til stegning
▢
1
aubergine
skåret i tern
▢
4
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
bdt.
forårsløg
skåret i skiver
▢
1½
spsk.
kapers
▢
1
stort
rødløg
hakket
▢
1
glas
oliven
grønne, afdryppet
▢
1
dåse
hakkede tomater
▢
2
dl
kalvefond
(vand og koncentreret fond)
▢
1
spsk.
hvidvinseddike
▢
4
kviste
rosmarin
▢
2
laurbærblade
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
håndfuld
parmesan
fintrevet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland hvedemel med salt og friskkværnet peber. Vend kødet i melet.
Varm olie op i en gryde og steg kalvekødet ad et par omgange, til det er brunt på alle sider.
Kom al kødet tilbage i gryden og tilsæt aubergine og rødløg, lad det stege med i et par minutter under omrøring.
Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom alle øvrige ingredienser i, UNDTAGEN forårsløg.
Skru ned og lad det simre i 45 minutter - 1 time, til kødet er mørt.
Lige inden servering tilsættes forårsløg og det vendes godt rundt.
Næringsindhold
Italiensk kalvegryde
Mængde pr. portion
Kalorier
462
% Daglig værdi*
Fedt
27
g
42
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
117
mg
39
%
Natrium
2549
mg
111
%
Kalium
1150
mg
33
%
Kulhydrater
22
g
7
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
36
g
72
%
Vitamin A
599
IU
12
%
Vitamin C
16
mg
19
%
Calcium
125
mg
13
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]