Krydr kyllingefileter med Green Harissa, salt og friskkværnet peber, steg dem i lidt olie på en pande, til de er netop gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle lidt.
Kom en lille klat smør på panden og svits champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege, til de bliver gyldne og den væde de afgiver er kogt ind.
Tilsæt hvidløg, purløg og persille - lad det stege med i ½ minuts tid - vend det rundt af og til. Tag af varmen.
Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler eller skær det i mindre stykker.
Rul hver butterdejsplade ud til en firkant på ca. 20 x 20 cm. Kom kylling, champignon og et æg på (tryk ægget ned i resten af fyldet).
Pak butterdejen sammen som en butterdejspakke, fugt evt. kanterne, så de klistrer.
Læg dine butterdejspakker med sammenføjningerne nedad.
Pisk et æg let sammen og pensl pakkerne med det.
Skær et par snit i hver pakke, med en skarp kniv. Bland rosmarin og ost, drys det på.
Sæt butterdejspakkerne i en 200 °C forvarmet ovn, og bag dem i ca. 20 minutter, til de bliver gyldne og sprøde
Næringsindhold
Butterdejspakker med kylling og æg
Mængde pr. portion
Kalorier
559
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
7
g
Enkelumættet fedt
20
g
Kolesterol
270
mg
90
%
Natrium
873
mg
38
%
Kalium
440
mg
13
%
Kulhydrater
20
g
7
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
979
IU
20
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
87
mg
9
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.