Gå kyllingebrystfileter efter. Brug to store eller tre små brystfileter.
Varm lidt olie op på en pande og krydr kødet med salt, friskkværnet peber og BBQ & Grill Mesquite (eller hvilken krydderi du foretrækker, du kan også bare nøjes med salt og friskkværnet peber).
Steg kyllingebrystfileterne til de er netop gennemstegte, ca. 5-6 minutter på hver side. Tag over på en tallerken, dæk til med stanniol og lad dem stå i en god halvtimes tid.
Imens tages moses avocadokødet groft og kommes i en skål sammen med limesaft, creme fraiche, salt, friskkværnet peber og tabasco med chipotle. Rør det sammen og smag til.
Skær tomater og salat, så det er klart.
Steg bacon og læg det på køkkenrulle, så det kan dryppe af. Når kyllingekødet har stået, trækkes det fra hinanden med to gafler og kommes i en skål.
Tilsæt mayonnaise, salt, friskkværnet peber og limesaft - rør det sammen. Tilsæt mango og vend rundt.
Smør avocadoblandingen på hver tortilla, ikke helt ud til kanten.
Fordel derefter salat ovenpå. Læg tomater i en stribe på midten, derefter to skiver bacon pr. person og så kyllingeblandingen.
Rul dine wraps med kylling sammen og skær over.
Næringsindhold
Wraps med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
761
% Daglig værdi*
Fedt
57
g
88
%
Mættet fedt
14
g
88
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
14
g
Enkelumættet fedt
25
g
Kolesterol
104
mg
35
%
Natrium
1823
mg
79
%
Kalium
991
mg
28
%
Kulhydrater
36
g
12
%
Kostfibre
8
g
33
%
Sukker
13
g
14
%
Protein
29
g
58
%
Vitamin A
1972
IU
39
%
Vitamin C
48
mg
58
%
Calcium
100
mg
10
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.