Pisk sukker og smør lyst og luftigt med en el-mikser.
Tilsæt vaniljekorn, pisk igen, for at få kornene fordelt.
Pisk æggeblommerne i en ad gangen og pisk godt efter hvert.
Vend bagepulver i hvedemelet og sigt det i dejen, skiftevis med at mælken tilsættes. Jeg skulle bruge små 3 dl mælk, men måske du kun skal bruge 2½. Dejen må endelig ikke blive for tynd, den skal være ret stiv i det, men dog så melet kan røres i - håber at det giver mening!
Beklæd en lille bradepande (ca. halv størrelse af den store bradepande fra ovnen) med bagepapir og fordel dejen i den.
Sæt den i en 200 °C varm ovn (IKKE varmluft) og bag i ca. 15-17 minutter - dejen skal være stivnet, men ikke gennembagt.
Imens piskes hviderne, flormelis tilsættes og piskes i. Tilsæt kokosmel og vend det i.
Tag din herrehårdskage kagen ud af ovnen, skru ned til 150 grader (IKKE varmluft), bred kokosmassen ud over kagen og sæt den så i ovnen igen i ca. 20-25 minutter - til kagen er netop gennembagt.
Næringsindhold
Herregårdskage - sølvkage
Mængde pr. portion
Kalorier
512
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
96
mg
32
%
Natrium
205
mg
9
%
Kalium
97
mg
3
%
Kulhydrater
75
g
25
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
43
g
48
%
Protein
8
g
16
%
Vitamin A
626
IU
13
%
Calcium
48
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.