Start med at skære peberfrugterne i mindre stykker og kom dem i en skål. Brug gerne peberfrugter i forskellige farver til din peberfrugtsalat, så er den mere farvestrålende.
Rødløg hakkes fint og tomater skæres i mindre stykker. En lille agurk halveres på langs, og kernerne skrabes ud med en teske. Skære derefter agurken ud i grove stykker.
Bland hele peberfrugtsalaten let sammen og så er den klar til servering.
Næringsindhold
Peberfrugtsalat
Mængde pr. portion
Kalorier
46
% Daglig værdi*
Fedt
0.4
g
1
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
0.1
g
Enkelumættet fedt
0.02
g
Natrium
7
mg
0
%
Kalium
390
mg
11
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
1547
IU
31
%
Vitamin C
127
mg
154
%
Calcium
25
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.