Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Oksekødsgryde med hvidkål
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
500
g
hakket oksekød
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
stor
porre
skåret i ringe
▢
1
stor
rød peberfrugt
i strimler
▢
2
store gulerødder
groftrevet
▢
salt og friskkværnet peber
▢
3
spsk.
tomatpure
koncentreret
▢
0,5
hvidkål
lille hvidkålshoved, fintsnittet
▢
1½
tsk.
paprika
edelsüss
▢
½
tsk.
røget paprika
▢
½
tsk.
chipotlepulver
▢
½
liter
vand
▢
2
spsk.
kalvebouillon
flydende - evt. Touch of Taste
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
olie
til stegning
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm lidt olie op i en gryde og svits hakket oksekødkød til det tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom porrer og hvidløg ved, lad det sautere med til porrerne bliver lidt bløde i det, men det skal ikke tage farve så rør i det.
Kom hvidkål ved og rør godt rundt, så hvidkålen bliver fordelt.
Lad det svitse lidt, til kålen begynder at falde sammen, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom peberfrugt ved og lad også det svitse lidt med.
Rør de to slags paprika og chipotle i, kom tomatpure ved, hæld vand ved og kom flydende bouillon i.
Bring din oksekødsgryde i kog, skru ned, læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter.
Lige inden servering, røres de groftrevne gulerødder i, lad dem lige varme igennem og smag så til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Oksekødsgryde med hvidkål
Mængde pr. portion
Kalorier
456
% Daglig værdi*
Fedt
32
g
49
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
89
mg
30
%
Natrium
1415
mg
62
%
Kalium
885
mg
25
%
Kulhydrater
18
g
6
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
8120
IU
162
%
Vitamin C
96
mg
116
%
Calcium
97
mg
10
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]