Bland ingredienserne til farsen sammen, og lad den stå og trække i køleskabet i en halv times tid.
Kom olie på en pande, form farsen til kødboller og brun dem på alle sider. Kom ikke for mange kødboller på panden ad gangen, så koger de i stedet for at stege, fordi varmen bliver for lav.
Når kødbollerne er brunet på alle sider, kommes de i en gryde sammen med tomatsauce.
Lad dine kødboller i tomatsauce simre nogle minutter, til kødbollerne er helt tilberedte.
Kog spaghetti til det er ca. 1 minut fra at være al dente.
Hæld vandet fra og kom spaghettien i tomatsaucen, vend det godt rundt og lad det småsimre til spaghettien er perfekt al dente.
Næringsindhold
Spaghetti med kødboller
Mængde pr. portion
Kalorier
912
% Daglig værdi*
Fedt
31
g
48
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
130
mg
43
%
Natrium
1209
mg
53
%
Kalium
1092
mg
31
%
Kulhydrater
112
g
37
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
42
g
84
%
Vitamin A
854
IU
17
%
Vitamin C
14
mg
17
%
Calcium
118
mg
12
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.