Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavet tomatsauce
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Sovs
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
3
dåser
hakkede tomater
▢
85
g
smør
▢
1
stort
løg
hakket
▢
salt
▢
1
tsk.
rørsukker
▢
1
spsk.
olivenolie
til stegning
▢
1
håndfuld
basilikum
hakket
▢
1
håndfuld
parmesan
fintrevet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt løg, lad det sauter til de bliver bløde og nærmest gennemsigtige, men uden at de tager farve.
Tilsæt hakkede tomater sammen med smør, lidt salt og sukkeret.
Når det begynder at boble, så skru ned til lav varme, så din hjemmelavede tomatsauce kun simrer.
Lad det nu stå i en lille times tid uden låg, til vandet fra tomaterne koger væk og saucen bliver tykkere.
Smag den til, og vend evt. hakket basilikum og parmesan i tomatsaucen. Kan udelades.
Næringsindhold
Hjemmelavet tomatsauce
Mængde pr. portion
Kalorier
256
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
46
mg
15
%
Natrium
1164
mg
51
%
Kalium
641
mg
18
%
Kulhydrater
17
g
6
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
921
IU
18
%
Vitamin C
32
mg
39
%
Calcium
113
mg
11
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]