Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Svinemørbrad med soja
[the_ad id="1609"]
4.50
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
35
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
svinemørbrad
afpudset
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
2
spsk.
soja
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
tsk.
chilipulver
▢
1
spsk.
honning
flydende
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.
Næringsindhold
Svinemørbrad med soja
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
82
mg
27
%
Natrium
578
mg
25
%
Kalium
543
mg
16
%
Kulhydrater
6
g
2
%
Kostfibre
0.3
g
1
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
28
g
56
%
Vitamin A
148
IU
3
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
14
mg
1
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]