Kog kartoflerne til de er møre, hæld vandet fra og lad dem dampe tørre på blusset.
Kom olivenolie på en pande, sammen med lidt rosmarinnåle og kom derefter kartoflerne på.
Knus dem let med et flat låg eller en spatel, krydr med salt og dryp med lidt mere olivenolie.
Vend rundt i kartoflerne af og til og steg dem til de bliver gyldne og sprøde.
Kylling i fad med bacon
Kom oregano, paprika, salt, friskkværnet og lidt olivenolie på et stykke bagepapir.
Varm lidt smør og olivenolie op på en pande, vend kyllingestykkerne i krydderiblandingen og kom dem på panden. Lad dem brune på begge sider.
Læg dem i et ovnfast fad sammen med citron. Kom lidt rosmarinnåle på panden, hvor kyllingen har stegt og vend dem lidt rundt i stegeskyen, hæld det hele over kyllingestykkerne.
Læg tomater ved og læg bacon skiver hen over. Sæt din kylling i fad med bacon i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 15-20 minutter, til kyllingestykkerne er møre.
Spinat med fløde
Kom lidt olivenolie på en pande og tilsæt forårsløg og hvidløg, lad det stege lidt. Riv lidt muskat ned i, tilsæt lidt vand (ca. ½ dl) og en god klat smør. Skru ned og lad det stå og simre i ca. 3 minutters tid.
Kom den godt vaskede spinat ved og lad det falde sammen, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Hæld lidt fløde ved og kom friskrevet parmesan ved. Smag til og server det sammen med de brasede kartofler og kylling i fad med bacon.