Dej til pizzasnegle: Gær røres ud i vandet, og hvedemel, salt og olie tilsættes.
Ælt dejen på røremaskine i ca. 10 minutter ved middel hastighed, og lad derefter dejen hæve under viskestykke i 45 minutter.
Del dejen i to lige store stykker, der rulles til en firkant. Så du altså får to firkanter, men tag en ad gangen.
Smør pizzasauce på dejen - helt ud til kanten. Så drysses ost på - jeg foretrækker en pæn del ost - og evt. øvrig fyld. Det kan være skinke, pepperoni eller hvad du synes. Rul dejen sammen til en pølse (som til kanelsnegle) og skær den ud i ca. 2 cm. tykke skiver.
De lægges på en bageplade med bagepapir og hæver i 15 minutter.
Bag dine pizzasnegle ved 200 °C til de er gyldne - det tager ca. 15 minutter. Klik her og tænd det smarte minutur med indstillet bagetid.
Næringsindhold
Pizzasnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
141
% Daglig værdi*
Fedt
4
g
6
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
8
mg
3
%
Natrium
334
mg
15
%
Kalium
109
mg
3
%
Kulhydrater
21
g
7
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
154
IU
3
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
58
mg
6
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.