Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pasta med spidskål og bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
400
g
pasta
efter eget valg
▢
1
lille
spidskål
▢
1
stort
løg
hakket
▢
150
g
bacon
i tern
▢
1
dl
creme fraiche
18%
▢
1
æg
▢
1
håndfuld
parmesan
gerne friskrevet
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
håndfuld
basilikum
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits løg og bacon, lad det dryppe af på køkkenrulle.
Skær spidskål i grove tern - skær stokken fra.
Rør creme fraiche med æg, friskrevet parmesan, salt og friskkværnet peber.
Kog pasta al dente i lidt mere vand end normalt.
Kom spidskål i pastavandet i de sidste minutter.
Hæld vandet fra og hæld løg-/baconblandingen i sammen med ægge-/osteblandingen.
Rør omhyggeligt i din pasta med spidskål og bacon til æggemassen begynder at stivne let.
Næringsindhold
Pasta med spidskål og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
654
% Daglig værdi*
Fedt
22
g
34
%
Mættet fedt
8
g
50
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
66
mg
22
%
Natrium
923
mg
40
%
Kalium
927
mg
26
%
Kulhydrater
92
g
31
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
23
g
46
%
Vitamin A
388
IU
8
%
Vitamin C
98
mg
119
%
Calcium
149
mg
15
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]