Varm olivenolie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde.
Tilsæt squash og steg videre et par minutter, de skal være nok, men de skal stadig have lidt bid. Krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber.
Tag af varmen og lad det køle helt af.
Pisk æg sammen med hvedemel, tilsæt derefter feta, citronskal, squash-blandingen og lidt salt og friskkværnet peber (pas på med saltet, fordi fetaen også er ret salt). Rør det godt sammen.
Kom olie på en pande så hele bunden er dækket og læg så squash-blandingen på i klatter med en spiseske.
Steg de lækre squashpandekager ved middel varme, et par minutter på hver side (vend dem kun en gang, da de er lidt skrøbelige), til de er gyldne.
Når dine pandekager med squash er gyldne på begge sider, lægges de på fedtsugende papir, inden de lægges på et fad.
Næringsindhold
Sunde squashpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
176
% Daglig værdi*
Fedt
11
g
17
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
52
mg
17
%
Natrium
454
mg
20
%
Kalium
391
mg
11
%
Kulhydrater
17
g
6
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
10306
IU
206
%
Vitamin C
26
mg
32
%
Calcium
124
mg
12
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.