Pisk smør og sukker rigtig godt sammen med en el-mikser. Pisk ægget i og rør godt.
Tilsæt mel blandes med bagepulver og vend det rundt så dejen er jævn, men rør ikke mere end højst nødvendigt efter at melet er kommet i.
Stil dejen i køleskab i mindst 1 time, tildækket (vær ikke bekymret, den virker ikke som en "normal" tærtedej!!).
Pres dejen ud i en tærteform, brug fingrene, det er det letteste.
Hæld de godt afdryppede bær på dejen og fordel dem.
Bland creme fraiche, vaniljesukker, flormelis og æg sammen og hæld blandingen over bærrene.
Bag din bærtærte ved 200 °C i ca. 30-35 minutter. Den kan godt virke lidt flydende, men prøv at stikke i den med en tandstikker, hænger der ikke noget ved er den nok. Klik her og start det smarte minutur med indstillet bagetid på kagen.
Næringsindhold
Bærtærte med frosne eller friske bær
Mængde pr. portion
Kalorier
478
% Daglig værdi*
Fedt
27
g
42
%
Mættet fedt
17
g
106
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
108
mg
36
%
Natrium
399
mg
17
%
Kalium
95
mg
3
%
Kulhydrater
53
g
18
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
27
g
30
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
735
IU
15
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
24
mg
2
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.