Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Brombærmarmelade
[the_ad id="1609"]
4.50
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
17
minutter
min
Servings:
3
glas
Ingredienser
▢
500
g
brombær
gerne friskplukkede, godt skyllede
▢
1
citron
saft af ¼ citron
▢
325
g
rørsukker
eller efter smag, alm. sukker er også ok
▢
1
tsk.
atamon
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skyl brombær rigtig godt og kasser dem der evt. er dårlige eller ikke helt modne.
Kom dem i en lille gryde sammen med citronsaft, og varm langsomt op til det småkoger, lad det småkoge i 5 minutter.
Tag af varmen og rør atamon og sukker i (kom sukker i lidt efter lidt og smag på det ind imellem).
Hvis din brombærmarmelade skal hældes på glas, så skyl glassene i kogende vand og evt. med lidt atamon.
Kom så din brombærsyltetøj i, luk låget så det er helt tætsluttende og sæt på køl.
Næringsindhold
Brombærmarmelade
Mængde pr. portion
Kalorier
495
% Daglig værdi*
Fedt
1
g
2
%
Mættet fedt
0.02
g
0
%
Flerumættet fedt
0.5
g
Enkelumættet fedt
0.1
g
Natrium
3
mg
0
%
Kalium
272
mg
8
%
Kulhydrater
126
g
42
%
Kostfibre
10
g
42
%
Sukker
117
g
130
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
373
IU
7
%
Vitamin C
41
mg
50
%
Calcium
56
mg
6
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]