Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Blomkålsdip
[the_ad id="1609"]
4.67
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dip og dressing
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
½
blomkål
kogt
▢
1-1½
spsk.
mayonnaise
evt. Hellmann's
▢
1
fed
hvidløg
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kog blomkål til den er mør, og afkøl derefter kålen.
Kom den i en blender sammen med mayonnaise, start med 1 spsk., hvidløg og lidt salt og friskkværnet peber.
Kør din blomkålsdip til den er en helt glat masse. Smages evt. også til med lidt friskpresset citronsaft.
Næringsindhold
Blomkålsdip
Mængde pr. portion
Kalorier
63
% Daglig værdi*
Fedt
4
g
6
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
2
mg
1
%
Natrium
646
mg
28
%
Kalium
318
mg
9
%
Kulhydrater
5
g
2
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
3
IU
0
%
Vitamin C
51
mg
62
%
Calcium
25
mg
3
%
Jern
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]