Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Laksetoast med varmrøget laks
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Forret
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
stykker
laks
varmrøget laksefilet
▢
1
bdt.
forårsløg
fintsnittet
▢
1
bdt.
dild
finthakket
▢
1
lime
saft af 1 lime
▢
Lidt
tabasco
▢
salt og friskkværnet peber
gerne flagesalt
▢
4
spsk.
creme fraiche
eller mere
▢
4
skiver
toastbrød
ristes og halveres
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pil skindet af den varmrøgede laks, og pluk den i mindre stykker. Kommes i en skål.
Kom forårsløg og dild i, rør det sammen.
Tilsæt limesaft og lidt tabasco, rør godt rundt.
Kom så meget creme fraiche i, til det binder ingredienserne sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret laksetoast på sprøde stykker toastbrød.
Næringsindhold
Laksetoast med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
143
% Daglig værdi*
Fedt
4
g
6
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
28
mg
9
%
Natrium
735
mg
32
%
Kalium
296
mg
8
%
Kulhydrater
14
g
5
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
58
IU
1
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
39
mg
4
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]