Du starter med at lave din parisertoast ved, at lægge en skive ost ovenpå et stykke toastbrød.
Derpå lægges så en skive kogt skinke, og derpå igen en skive ost. Du skal altså bruge to skiver ost til hver toast.
Slut af med en skive toastbrød.
Smør så hurtigt toasten på under- og oversiden, det gør din croque monsieur endnu mere sprød pog lækker
Tilberedning
I toaster: Parisertoast laves i en toaster indtil brødet er smukt, gyldent og sprødt. Og osten er smeltet. Tiden kan variere fra toaster til toaster.
I ovn: Forvarm din ovn til 200 °C200 grader varmluft, og læg dine croque monsieur på en bageplade. Bages i ca. 10 minutter. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet tid.
På pande: Kom en klat smør på panden, lad det bruse af og steg dine toast indtil de er sprøde og fine. Vendes ofte.
Næringsindhold
Parisertoast - Croque Monsieur
Mængde pr. portion
Kalorier
578
% Daglig værdi*
Fedt
30
g
46
%
Mættet fedt
17
g
106
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
70
mg
23
%
Natrium
1142
mg
50
%
Kalium
227
mg
6
%
Kulhydrater
50
g
17
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
28
g
56
%
Vitamin A
844
IU
17
%
Vitamin C
0.5
mg
1
%
Calcium
681
mg
68
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.