Gør porrer rene og skær dem i passende stykker, ca. 5 cm. Du skal have 8 stykker porrer, så måske skal du bruge tre porrer til opskriften.
Kog dem i letsaltet vand i et par minutter. Lad dem køle af og husk at gemme vandet de har kogt i til sovsen.
Rør det hakkede kød sammen med æg, hvedemel, mælk, salt, peber og revet løg.
Lad farsen til dine farserede porrer hvile 15 minutter.
Tag et stykke husholdningsfilm og lav en passende firkant af farsen. Læg et stykke porre ovenpå, og rul sammen. Saml den, så porrer er helt pakket ind i fars.
Rul de farserede porrer i lidt rasp. Hele vejen rundt.
Brun rullerne i smør og olie, og læg dem i et ildfast fad.
Steges derefter færdige i ovnen ved 200 °C varmluft, hvor de skal have 20 minutter. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet tid.
Næringsindhold
Farserede porrer
Mængde pr. portion
Kalorier
767
% Daglig værdi*
Fedt
39
g
60
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
193
mg
64
%
Natrium
1123
mg
49
%
Kalium
711
mg
20
%
Kulhydrater
66
g
22
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
36
g
72
%
Vitamin A
1126
IU
23
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
221
mg
22
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.