Bland panko rasp med salt og friskkværnet peber (og evt. andre krydderier).
1½ dl panko rasp, salt og friskkværnet peber
Smør den ene side af koteletterne med sennep og læg dem med sennepssiden nedad i panko-blandingen.
3 spsk. sennep
Tryk ned så raspen sætter sig fast, smør den side der vender op ad med sennep og vend dem, så de også paneres på den anden side.
Varm olie og smør op på en pande, og brun koteletterne 2 minutter på hver side, til de har fået farve. Vend dem kun en gang - og vend dem forsigtigt - så du ikke ødelægger paneringen.
3 spsk. olie, 2 spsk. smør
Læg de panerede koteletter i et smurt ovnfast fad og sæt i ovnen ved 200 °C varmluft i 20-25 minutter, til de er netop gennemstegte (tiden afhænger lidt af hvor tykke koteletterne er og om de er med ben). Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.
Næringsindhold
Panerede koteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
45
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Transfedt
0.4
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
149
mg
50
%
Natrium
1552
mg
67
%
Kalium
1372
mg
39
%
Kulhydrater
33
g
11
%
Kostfibre
22
g
92
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
52
g
104
%
Vitamin A
203
IU
4
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
67
mg
7
%
Jern
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.