2spsk.hvedemelrystes sammen med lidt vand til jævning
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Det hakkede kød formes til pæne, runde "bøffer" og hakkes på kryds og tværs som ægte karbonader
Æg piskes sammen med lidt salt og friskkværnet peber i en dyb tallerken og i en anden tallerken blandes rasp med salt, friskkværnet peber og lidt tørret timian.
Karbonaderne vendes først i rasp, så i det let piskede æg og så igen i raspen.
Derefter lægges de på en varm pande med smør, der er brust af. Du kan med fordel også komme lidt olie på.
Steg dine karbonader til de er gennemstegte, hvilket typisk er 6-7 minutter på hver side.
Stuvede ærter og gulerødder: Frosne ærter og gulerødder kommes i en gryde med vand så det lige dækker, og en bouillonterning.
Varmes op til kogepunktet.
Meljævning rystes sammen og kommes i, kog op til det tykner og lad det koge lidt igennem. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Mængde pr. portion
Kalorier
763
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Transfedt
0.5
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
161
mg
54
%
Natrium
1197
mg
52
%
Kalium
977
mg
28
%
Kulhydrater
60
g
20
%
Kostfibre
10
g
42
%
Sukker
12
g
13
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
15729
IU
315
%
Vitamin C
42
mg
51
%
Calcium
175
mg
18
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.