Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Blomkålskarry
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
blomkål
delt i små buketter
▢
4
mellemstore
gulerødder
i tynde skiver
▢
2
skalotteløg
finthakket
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
150
g
spinat
friske spinatblade
▢
2
tsk.
karry
eller mere efter smag
▢
salt og friskkværnet peber
▢
3
dl
grøntsagsbouillon
▢
2
spsk.
olivenolie
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits skalotteløg løg og hvidløg i lidt olie, men det skal ikke tage farve, bare blive lidt gennemsigtige og afgive aroma. Rør hele tiden.
Tilsæt karry og svits det med et par sekunder, mens der røres.
Kom gulerødder og blomkål ved, svits det kort, mens der røres. Krydr godt med salt og friskkværnet peber.
Hæld bouillon ved, læg låg på og lad din blomkålskarry simre i 10 minutter. Klik
her og brug det smarte minutur med indstillet tid til retten
.
Tag låget af og kom de godt skyllede spinatblade ved, lad dem falde sammen. Smag til igen og server.
Næringsindhold
Blomkålskarry
Mængde pr. portion
Kalorier
166
% Daglig værdi*
Fedt
8
g
12
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Natrium
1018
mg
44
%
Kalium
1096
mg
31
%
Kulhydrater
22
g
7
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
13877
IU
278
%
Vitamin C
117
mg
142
%
Calcium
116
mg
12
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]