Start med at koge din skinke i usaltet vand. Kogetiden for sådan en skinke her på 1,2 kilo er ca. 40 minutter, hvor skinken er dækket af vand. Lad derefter skinken trække i vandet i ca. 15 minutter. Husk at fjerne et evt. net om skinken inden kogning.
Varm din ovn op til 200 °C varmluft.
Tag skinken op af vandet, og rids oversiden i ruder.
Brun farin og sennep røres sammen.
Skinken smøres nu grundigt med glasering, og lægges derefter i et ovnfast fad med bagepapir.
Glaseret skinke laves nu færdig i ovnen, hvor den skal have ca. 12 minutter midt i ovnen. Måske et par minutter mere. Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid på skinken. Hold øje med den glaserede skinke, så den ikke bliver for mørk!
Næringsindhold
Kogt glaseret skinke i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
307
% Daglig værdi*
Fedt
13
g
20
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
123
mg
41
%
Natrium
183
mg
8
%
Kalium
642
mg
18
%
Kulhydrater
9
g
3
%
Kostfibre
0.2
g
1
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
36
g
72
%
Vitamin A
14
IU
0
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
35
mg
4
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.